Meet the team

Gedreven professionals met een passie voor de ontwikkeling van mensen, teams en organisaties.
The team

Ready to get you activated

Paul Slangen

Paul is de founding father die inspireert en aanzet tot het tonen van moed en durf op weg naar eigen doelen. Paul is een energieke professional en kritische huisvriend bij vragen over talent, teams en leiderschap. Het creëren van beleving in de leeromgeving is zijn tweede natuur.

Ellen van Wieren

Ellen trakteert op nieuwe inzichten. Als actrice maakt zij met spel gedrag zichtbaar en bespreekbaar. Haar eerlijke, betrokken feedback legt persoonlijke noden bloot. Ellen bouwt het vertrouwen waarna kwetsbaarheid ruimte maakt voor groei.

Richard van den Broek

Richard kent de klappen van de zweep. Zijn ervaringen uit de internationale topsport zet hij om naar nuttige inzichten en gewoontes voor mens en teams. Richard geeft inspirerende leerervaringen vorm en betrapt je wanneer je iets goed doen.

Heidi Bergman

Heidi heeft een kalme en gedegen benadering bij het vormgeven van de leeromgeving en ervaringen. Heidi is de betrouwbare teamspeler met oog voor wat anderen nodig hebben om te presteren en geniet van een soepele organisatie van programma’s.

Sjoerd de Keizer

Sjoerd is de ondernemer pur sang die ideeën tot leven brengt en daarin zichzelf en anderen tot bijzondere prestaties brengt. Op empathische wijze verbindt hij zijn levenslessen met de jouwe om zo samen te komen tot verrijkende nieuwe inzichten.

Philip Snoeck

Philip vormt de fundering onder het team. Ervaringsleren is zijn bloed en hij heeft de gave om met zijn eigen handen oefeningen te bouwen. De integriteit en kwaliteit van de ervaringen en onze eigen outdoor organisatie zijn onder zijn hoede geborgd.

Arjan Dietz

Arjan is een no nonsense trainer met een sterke affiniteit voor operationeel leidinggeven en het inrichten van een werkbare leeromgeving binnen de onderneming. Samen in kwaliteit werken is zijn handelsmerk.

Ceciel van Hasselt

Ceciel is een energieke coach die als geen ander uitnodigt om de eigen mogelijkheden te verkennen en die van het team uit te breiden. Ceciel kent een pragmatische aanpak en realiseert direct impact in de eigen omgeving.

Saskia Straver

Saskia is een gedreven professional met een hoge mate van omgevingsbewustzijn. Saskia brengt je mentaal in beweging en vergroot je weerbaarheid en vertrouwen om in uitdagende situaties je weg te vinden.

Leon Terburg

Leon heeft zijn ervaringen vanuit defensie en het bedrijfsleven weten te combineren tot een unieke kijk op mensen, teams en organisaties. Leon trekt je overtuigingen in twijfel en zet je aan tot andere manieren van denken over leidingnemen en samenwerken.

Bart Viguurs

Bart is een scherpe observator die in zijn coaching de vragen durft te stellen waar anderen aan voorbij gaan. Zijn analyse is spot on en zijn rustige en beheerste manier van teruggeven oogsten veel lof.

Véronique Obrie

Veronique is een echte vakvrouw in communicatie en gedrag. Zij sluit aan bij wie je bent en biedt op maat wat je nodig hebt. Dicht op de huid maar nooit te dichtbij immers respect en integriteit zijn haar grootste goed.

Harry Heijblok

Harry brengt leven in de brouwerij door muziek en spel in te brengen in de leeromgeving. Hij is een warme persoonlijkheid met wie het gemakkelijk schakelen is. Leren en plezier maken gaan bij hem hand in hand.

Lydia Snoeck

Met haar betrokken persoonlijkheid is Lydia een belangrijke spil in het team. Werkend vanuit de achtergrond houdt zij alles en iedereen scherp in de gaten zodat ze van dienst kan zijn op die momenten dat anderen dat even ontgaat.

Niels Lemmens

Niels is een echt karakter met een eigen stijl waarmee hij je uitnodigt om jezelf te laten zien. Zijn ontwapenende aanpak maakt het gemakkelijk om met hem mee te gaan en iets nieuws over jezelf te ontdekken.